MERE TID TIL KUNDEN

Mere tid til jer som kunde. Mere tid til at komme frem til de rigtige løsninger. Mere tid til udvikling og forbedring.

I Opvækst hjælper vi vores kunder med at effektivisere deres digitale marketing gennem rådgivning, eksekvering og opkvalificering. Vores fokus er altid at skabe resultater med udgangspunkt i et tæt, ærligt og transparent samarbejde med vores kunder.

Vi hedder Opvækst, fordi vi gerne vil skabe det bedste fundament for vores kunders marketingsindsatser – som en stærk og tryg opvækst, hvorfra ting kan vokse.
At skabe det fundament er noget, vi gør i fællesskab.

Opvækst er sat i verden for at skabe en ny bureaukultur, der fokuserer på den bedste og mest fleksible kundeoplevelse. Det gør vi ved at bygge vores løsninger på solid forretningsforståelse.

Team

Per Jacobsen
CEO & Founder

Med 15 års hands-on erfaring som selvstændig og fra diverse bureauer, har Per skabt resultater for en lang række af Danmarks største brands. Denne erfaring bringes nu i spil i form af strategisk udvikling for Opvæksts kunder og af vores egne ydelser.

Tobias Bache
Client Director, BtC

Tobias har tidligere rådgivet kunder for PL & Partners med henblik på national og international skalering af social media kampagner. Hos Opvækst er hans stærke strategiske forståelse og skarpe øje for konstant optimering og udvikling en stor gevinst for vores rådgivning.

Nanna Mikkelsen
Head of Paid Social

Nanna har med 5 års bureau-erfaring fra blandt andet MediaCom og Revolt styret et hav af SoMe-kampagner sikkert i mål og styrer nu også vores social team med stor ekspertise. Hun er især knivskarp på performancedrevne kunder, hvor køb og konverteringer er målet.

Astrid Dam Schiøller
Head of Influencer Marketing

Astrid har 8 års erfaring inden for kommunikation og 3+ års erfaring inden for SoMe og influencer marketing fra diverse SaaS-virksomheder. Hun brænder for at udvikle og rådgive i strategier og content, som kan underholde, udfordre og inspirere målgruppen. 

Kent Nygaard Christensen
Head of Paid Search

Med over ti års erfaring inden for SEM fra bureauer som InboundCPH og Ambition er Kent en stærk rådgiver med mere end 500 kunder i bagkataloget. Hos Opvækst bidrager hans strategiske forretningsforståelse til et endnu tættere samarbejde med vores kunder.

Jakob Tobias Nielsen
Head of Content Strategy

Jakob har 6 års erfaring med digital strategi og annoncering på sociale medier fra bl.a. CPC Social. Han er eminent til at planlægge effektive brugerrejser fra upper til lower funnel og har desuden solid erfaring med afholdelse af webinarer og workshops.

Josephine Ludvigsen
Senior Paid Social Specialist

Josephine er vores dedikerede social-specialist med solid erfaring fra bl.a. Hjaltelin Stahl og Advice. Hun favner hele spektret fra strategi, indhold og medieplanlægning til eksekvering og evaluering.

Gry Esbensen Norang
Senior Paid Search Specialist

Gry har 9 års erfaring med Google Ads fra Googles ETO program, fra bureauer og som selvstændig gennem en årrække. Som nordmand har Gry særligt fokus på vores skandinaviske kunder.

Tascha Gram
Senior Paid Search Specialist

Tascha har arbejdet med Google Ads på diverse bureauer gennem 7 år. Hun har optimeret resultater for alt fra lokale håndværkere til multinationale webshops.

Kristian Kvistgaard
Senior Tracking Specialist

Kristians erfaring rummer blandt andet Googles Support i Dublin og han er efter nogen år på bureau en stærk seniorspecialist på både Google Ads og alt, der vedrører tracking og dashboards.

Gaute Barding
Senior Paid Search Specialist

Gaute startede i Googles ETO program i 2013 og har siden arbejdet med Google Ads for blandt andre Revolt og Rebel Penguin.  

Hervard Olander Merved
Visual Content Specialist

Hervard har bred erfaring inden for design, video og konceptudvikling. Og med mere end 20 år i feltet, formår han rutineret at omsætte problemstillinger til kreative visuelle løsninger.

Anna Riisberg
Paid Social Specialist

Anna er uddannet inden for kommunikation og har bred erfaring med både indhold og annoncering på sociale medier fra MediaCom og Ofir. Den erfaring bruger Anna nu til at opsætte og løbe kampagner i mål for vores kunder.

Sarah Fourian
Samarbejdspartner, Organic Social Media Manager

Sarah arbejder hardcore med Organisk Social Media Marketing, herunder: branding, community building og kunsten at få folk eller medarbejdere til at elske dig, følge dig og forblive loyale over for dig.

Josephine Eilersen
Samarbejdspartner, Employer Branding

Josephine har mange års erfaring indenfor kommunikation og branding fra bl.a. FLSmidth og Lundbeck, og som underviser på KEA. Hun hjælper vores kunder med employer branding og employee advocacy aktiviteter.

Heidi Mønnike
Samarbejdspartner, UX

Heidi er inde over alle projekter, hvor det halter med brugeroplevelsen eller brugervenligheden hos vores kunder. Tidligere har hun blandt andet været UX Director hos bureauet Adapt.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Så kan vi sammen finde frem til, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig med din digitale marketing.

Ring til os på 30 64 86 28 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Per Jacobsen
Per Jacobsen
CEO & Founder

Bliv kontaktet

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Så kan vi sammen finde frem til, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig med din digitale marketing. Ring til os på 30 64 86 28 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Per Jacobsen
Per Jacobsen
CEO & Founder
Bliv kontaktet